Hasselt Fietst!

Hasselt Fietst!
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu elke donderdag doen. De Sportdienst organiseert van april tot oktober, elke week een ‘gratis’ fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Met een tussenstop op een gezellig terrasje voor een drankje , op eigen kosten. We fietsen in groep aan een tempo van 18 à 20 km per uur. Bekijk hier de volledige kalender en ...
donderdag 12 okt 2017
13:00 - 13:00
Kiezelstraat 118
BE- 3500 Hasselt
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu elke donderdag doen. De Sportdienst organiseert van april tot oktober, elke week een ‘gratis’ fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Met een tussenstop op een gezellig terrasje voor een drankje , op eigen kosten. We fietsen in groep aan een tempo van 18 à 20 km per uur.
Bekijk hier de volledige kalender en bestemmingen: www.hasselt.be/fietstochten.
Iedereen is welkom. Schrijf je wel op voorhand in bij Werner Motmans. Mail naar wernermotmans@telenet.be of bel naar 0474 58 32 77. Dit kan nog tot de dag zelf.
De eerste en derde donderdag van de maand vertrekken we aan het Stedelijk Zwembad Kapermolen en fietsen over het fietsroutenetwerk.
Elke tweede en vierde donderdag is het vertrek verspreid in Hasselt en bezoeken we enkele mooie trekpleisters binnen Limburg. Vertrek is steeds voorzien om 13 uur, aankomst omstreeks 17 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be