Nieuws

16 juni 2017
Woogie Boogie! Al van gehoord? Woogie Boogie wil kleuters aan het bewegen krijgen, en daarbij helpen verschillende Disneyhelden!
30 mei 2017
300 gram groenten per dag. Haal jij deze aanbeveling? En hoe krijg je gemakkelijk meer groenten op je bord? Ontdek het nu met de groentetest!
08 mei 2017
Na donderdag veggiedag, nu ook woensdag fietsdag! Ben jij een coole cruiser of eerder een dappere trapper? Doe mee met woensdag fietsdag en maak kans op tal van prijzen #gowiththevelo
18 april 2017
'Zo Dichtblij'! Dat is de naam van een nieuwe campagne van Bond Beter Leefmilieu. De actie wil mensen aanmoedigen om van 29 april t.e.m. 3 juni actief en duurzaam te genieten van hun stad of gemeente.

 
15 maart 2017
In Nederland is er sinds kort geen Sprite frisdrank meer te vinden in de supermarkt. Enkel de suiker- en calorievrije variant van Sprite zullen we nog kunnen kopen. Dat is een stap in de goede richting om de suikerconsumptie terug te dringen. Maar zijn light frisdranken alleen maar toe te juichen?
21 februari 2017
Zittende job? Op zoek naar tips om minder zittend door het leven te gaan? Maak kennis met Start to Stand! Ontdek hoeveel je zit, wanneer je zit en vooral: hoe je dit kan veranderen.
 

Pagina's