Nieuws

08 mei 2017
Na donderdag veggiedag, nu ook woensdag fietsdag! Ben jij een coole cruiser of eerder een dappere trapper? Doe mee met woensdag fietsdag en maak kans op tal van prijzen #gowiththevelo
18 april 2017
'Zo Dichtblij'! Dat is de naam van een nieuwe campagne van Bond Beter Leefmilieu. De actie wil mensen aanmoedigen om van 29 april t.e.m. 3 juni actief en duurzaam te genieten van hun stad of gemeente.

 
15 maart 2017
In Nederland is er sinds kort geen Sprite frisdrank meer te vinden in de supermarkt. Enkel de suiker- en calorievrije variant van Sprite zullen we nog kunnen kopen. Dat is een stap in de goede richting om de suikerconsumptie terug te dringen. Maar zijn light frisdranken alleen maar toe te juichen?
21 februari 2017
Zittende job? Op zoek naar tips om minder zittend door het leven te gaan? Maak kennis met Start to Stand! Ontdek hoeveel je zit, wanneer je zit en vooral: hoe je dit kan veranderen.
 
07 februari 2017
Het gebruik van artificiële zoetstoffen blijft populair. Maar welke invloed hebben deze zoetstoffen op onze gezondheid? Voorlopig is er geen duidelijk bewijs dat ze op lange termijn kunnen bijdragen tot gewichtscontrole en een betere gezondheid. En wat doen we met compensatiegedrag? Als je light drinkt of eet, compenseren we dat dan met iets extra omdat we denken gezond bezig te zijn?
02 januari 2017
Wist je dat we doorheen de jaren minder gaan bewegen, mede omdat we tijdens de winter elk jaar ‘een beweegdipje’ hebben? Tijdens de winter kost het namelijk net iets meer moeite om in beweging te blijven. Enkele tips om die winterdip knock-out te slaan!

Pagina's