Nieuws

19 september 2017
De actieve voedingsdriehoek bestaat 20 jaar. Op deze verjaardag lanceert het Vlaams Instituut Gezond Leven de volledig vernieuwde versie van het Vlaamse voorlichtingsmodel voor voeding, beweging en lang stilzitten. Het resultaat: een voedings- én bewegingsdriehoek. 
04 augustus 2017
Wandelen in het bos of picknicken in het park. De zomermaanden kunnen zalig zijn. Maar wist je dat ook teken dan het meest actief zijn? 
10 juli 2017
Geen nieuws op Dat Voelt Beter deze keer, maar een getuigenis. Van Ingrid. Zij ontdekte het badmintonnen na een lange periode van moeilijke gebeurtenissen en stress. De huisarts raadde Ingrid aan om wat te bewegen. Met behulp van een coach. En wat er dan gebeurde, dat lees je hier.
16 juni 2017
Woogie Boogie! Al van gehoord? Woogie Boogie wil kleuters aan het bewegen krijgen, en daarbij helpen verschillende Disneyhelden!
30 mei 2017
300 gram groenten per dag. Haal jij deze aanbeveling? En hoe krijg je gemakkelijk meer groenten op je bord? Ontdek het nu met de groentetest!
08 mei 2017
Na donderdag veggiedag, nu ook woensdag fietsdag! Ben jij een coole cruiser of eerder een dappere trapper? Doe mee met woensdag fietsdag en maak kans op tal van prijzen #gowiththevelo

Pagina's